Absolut Lighting

  Absolut Lighting lampen

  Absolut Lighting dat onderdeel is van Radius Design is een kleine 20 jaar geleden gestart. Oprichter Michael Rösing had de visie gaten in de markt op te vullen met simpele en elegante producten. De verlichting van Absolut Lighting kenmerkt zich door voornamelijk door haar slanke en elegante lampen. Bijna onzichtbaar zorgen de slanke ontwerpen toch voor functionele verlichting. Over het algemeen zijn de lampen van Absolut Lighting uitgevoerd in het zwart gelakt en chroom of in het zwart gelakt en mat chroom.


  Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

  per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

  per pagina
  Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Absolut Lighting lampen

  Het assortiment lampen van Absolut Lighting is erg uitgebreid en gevarieerd. Zo zijn er tafellampen, vloerlampen, hanglampen en plafondlampen van Absolut Lighting verkrijgbaar. Voor wie niet de voorkeur geeft aan uitgesproken en opvallend design is bij Absolut Lighting aan het juiste adres. Alle lampen zijn simpel en onopvallend maar doen hun werk perfect. Hier is de Absolut Lighting 457 B vloerlamp of 457 E tafellamp het perfecte voorbeeld van. Daarnaast werken veel lampen van Absolut Lighting met een prachtige Touch dimmer systeem die bij het aanraken van de lamp, op welke plaats dan ook, zorgt voor gedimd licht. Het assortiment van Absolut Lighting kent verlichting voor veel verschillende woon en werkruimtes van eetkamerverlichting tot slaapkamerverlichting.

  Absolut Lighting bij LightBrands

  LightBrands is officieel dealer van Absolut Lighting verlichting. Wilt u meer weten over een van de producten of bent u benieuwd welke Absolut Lighting lampen in de showroom zijn te bewonderen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 4890 360 of stel uw vraag via ons contactformulier. Is een product van Absolut Lighting voorradig? Dan geldt: Vandaag besteld = morgen in huis. Vanaf € 50,- GRATIS thuisbezorgd!