Tafellamp

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 327

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 327

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Tafellampen

  LightBrands heeft een volledige en breed assortiment aan tafellampen van alle bekenden designmerken zoals Artemide, Flos, Foscarini, Luceplan en Moooi. Naast een mooi assortiment hebben wij ook veel tafellampen op voorraad. Dit betekend, vandaag besteld = morgen in huis! Wij leveren vanaf € 50 gratis. Populaire tafellampen zijn onder andere de Artemide Tizio, Flos Kelvin T LED, Luceplan Costanza, Moooi Rabbit, Hollands Licht Lotek of de Foscarini Rituals.

  Tafellampen in huis

  De tafellamp is een veelzijdig armatuur en kan op meerdere plekken voor verschillende doeleinde in huis gebruikt worden. Over het algemeen wordt een tafellamp gebruikt voor het creëren van een warme en gezellige sfeer in huis. Tafellampen die hier geschikt voor zijn geven diffuus licht, dit wel zeggen dat er een gelijkmatige spreiding van licht plaats vindt, en niet enkel naar boven of beneden. Perfecte voorbeelden van diffuse tafellampen zijn de Flos K-tribe of Glo-ball maar ook de Muuto Cosy in White of de Foscarini Lumiere. Daarnaast kan een tafellamp ook functioneel zijn of gebruikt worden als werkplek verlichting. Deze tafellampen hebben vaak een gerichte bundel licht naar beneden zoals de Artemide Tolomeo Tavolo.

  Kom langs in onze showroom

  Bent u benieuwd hoe de tafellamp er in het echt uit ziet of is de keuze niet helemaal duidelijk? Kom langs bij ons in de showroom of neem contact op met onze klantenservice.