Hanglamp

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 553

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Onderdelen 1 tot 20 van totaal 553

  Stel een Aflopende Directie in
  per pagina

  Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  Hanglamp

  De hanglamp komt er in allerlei verschillende soorten en maten, biedt de nodige aanvullingen voor zowel basis als directe verlichting en kan de eyecatcher zijn binnen uw interieur. LightBrands heeft een breed assortiment hanglampen van verschillende fabrikanten zoals Artemide, Bruck, Foscarini, Flos, Marset, Moooi, Brand van Egmond, Muuto en Graypants. Bekende hanglampen zijn de Artemide Pirce, Flos Skygarden, Moooi Random of de Luceplan Hope. LightBrands is officieel dealer van alle bovenstaande hanglamp merken, hierdoor heeft u de zekerheid van 2 jaar garantie.

  Hanglamp voor boven de tafel

  Over het algemeen wordt een hanglamp gebruikt voor boven een eettafel of in een vide. Dit zijn zichtbare en opvallende plekken in huis waar een hanglamp goed tot zijn recht komt. Doordat er verschillende afmetingen en vormen tafels zijn, zijn er ook verschillende oplossingen mogelijk. Een handige vuistregel is dat de hanglamp niet breder dan 2/3 van de tafel is. Dit heeft voornamelijk met het gemak van opstaan te maken.

  Dimmen van een hanglamp

  Het dimmen van een hanglamp is in veel gevallen mogelijk maar er zijn altijd uitzonderingen. Echter wordt er nooit een dimmer bij de hanglamp mee geleverd. Hiervoor heeft u een wanddimmer nodig. Daarnaast is het gebruik van een juiste lichtbron belangrijk. Halogeen lichtbronnen zijn perfect dimbaar. De meeste hanglampen kunnen ook in combinatie met een spaarlamp. Spaarlampen zijn echter niet dimbaar. Mocht u vragen hebben over het dimmen van een hanglamp kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  Advies of vragen over een hanglamp

  Mocht het zo zijn dat u er niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen u helpen met alle vragen over hanglampen, hierbij kunt u denken aan technische vragen of vragen over levertijden en actuele voorraad standen.